Oh, depressing Sunday afternoon

Jag har verkligen börjat avsky söndagar och jag avskyr mig själv för att jag tillåter mig att förstöra en härlig ledig dag!!??

Hur är det möjligt att man kan gå från att känna sig så värdelös och sämst på sitt jobb och undra hur man ska stå ut med att vara ifrån sin käraste sambo en hel vecka (4 dagar i vanliga fall fast just den här gången 11 dagar..buhu...) till att på måndag morgon ca kl 8.45 klä på sig jobbrollen och köra på som vanligt. Det är ju inte det att jag inte trivs med mitt jobb för det gör jag, grymt mycket. Men det är nog en blandning av att jag känner mig orolig inför vad som ska hända i framtiden samt en längtan efter att bli helt vuxen, ha allt det där jag aldrig tycks lyckas ha samtidigt: Ett fast jobb, en sambo och 5 veckor semester om sommaren.

Jag försöker tänka positivt, idag har det inte gått, vilket kan bero på en mängd saker. Jag är lyckligt olycklig just nu, eller är det kanske tvärtom? Jag går liksom och väntar på att livet ska börja då livet faktiskt är här och nu, förvisso med vissa mindre bra inslag men egentligen mest bra.

Är irriterad och apatisk och JA, jag ska snart ha mens. Men jag borde ändå ta mig i kragen. Nu ska jag gå och gråta en stund på sängen och sen njuta av resten av kvällen.

Puss!

Fundering...

... Är det inte lite lustigt att tjejerna (för det är alltid tjejer) i viktminskningsreklamer ofta är normalviktiga????

Med i tävling!

Nu är jag med i en tävling på världens bästa sminkblogg http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/ !
Håll alla tummarna ni har för mig!


Hjälp

Va nyttig jag varit idag! Eller till middag åtminstone. Har ätit fallafel i ugn, champinjoner i ugn, broccoli, avocado samt baconinlindad sparris. Sådär gott men hyffsat fräscht, tänk vilka ryck jag får ibland! Det är tur att jag ska väga upp det här med blåbärspaj och vaniljvisp till Desperate Housewives ikväll :D

Bodycombat

Jag har varit på väärldens roligast pass på IKSU idag...BODYCOMBAT! Tänkt att det skulle vara så otroligt roligt och peppande och stå och låtsats slå på en osynlig stackars sate, knäa honom/henne och sparkas som en argsint ridskolehäst. Jag tror knappt jag haft så mycket adrenalin i kroppen förr, helt garanterat inte från träning iaf.

Längtar redan till nästa pass, undrar vem jag ska låtsas klå upp då?

Snart är det fredag!

Ibland får jag lust att bli en aktiv bloggare. Mycket för att jag blir så inspirerad av alla andra bloggar jag läser. Största favoriten just nu är Keiko Lynn http://keikolynn.blogspot.com/ En sån oerhört vacker tjej och vilka härliga kläder! Hon är nu mera min nya stilikon - jag behöver definitivt mer färg i min garderob!

Appropå det här med kläder, jag vill beklaga mig lite. Nu när jag äntligen har ett jobb och tjänar hyffast bra så har jag helt plötsligt lyckats skaffa mig så många utgifter att jag trots att jag får in lite mer än dubbelt så mycket pengar som tidigare så är dom fortfarande mer än slut den 24:e. Why? Nåja, jag sparar väldigt mycket så det kanske helt enkelt beror på det, samt min dyra hyra och att det kostar att veckopendla... men jag undrar ju när jag ska få känna att jag kan ge mig ut på stan och faktiskt spendera en hel massa pengar på massa "onödiga" saker? Fast äsch, jag skulle nog inte bli lyckligare om jag hade mer kläder, inte egentligen....

RSS 2.0