:)

Världen är inte skit nå mer! Woho!

världen är skit!

Åh jag känner att jag behöver skriva ett fan-världen-är-skit-inlägg just nu. Sånna är aldrig roliga att läsa men hej nu behöver jag spy galla så deal with it.

Är så trött och less på mitt liv! Problem numero uno; Jag vill ha ett arbete, jag vill ha ett arbete så jag kan tjäna pengar och slippa känna mig fattig och misslyckad 24/7. Jag vill kunna köpa snygga och fräcka outfits, smink och söta små underkläder med spets. Just nu har jag inte ens råd att köpa en chokladkaka om jag så skulle vilja (det var att ta i men ändå, det känns fel att spendera pengar som man egentligen inte har)

Problem numero dos; Jag vill inte ha ett arbete. Haha, vad sägs om den kombinationen? Jag vill arbeta, egentligen, men jag vill helst slippa den outhärdliga första tiden på en ny arbetsplats där man inte har en susning om vad man sysslar med, samtidigt som man ska vara übersocial för att lära känna alla och bli omtyckt. Jag kommer ligga sömnlös om nätterna i flera veckor, gå med ständig spänningshuvudvärk och ångest. Det är inget jag ser framemot precis.

Man säger ju att vissa saker händer bara en på miljonen/miljarden. T ex, bli träffad av blixten, bli mördad av en psykotisk seriemördare, få en meteorit i huvuden eller vinna typ en miljard på lotto. Jag hoppas innerligt på sista alternativet för egen del.

RSS 2.0