Stolliver

Oliver har fått en ny favorit leksak!

Das TUNNEL!!!

Den är tydligen skit kul att ta värsta statsen och spinga rakt igenom, jag har inte testat, är lite för bred för det. Men Oliver har grymt kul! Nu har han däckat på Lamino fotpallen.

Ska kanska gömma undan Das TUNNEL i natt, den prasslar fasansfullt mycket...

Smultronställen

Det verkar som att folk inte bloggar längre nu när det är vår, vilket förmodligen är ganska hälsosamt. Alla är säkert ute och spelar fotboll eller brännboll eller hittar på bus. Jag vågar knappt gå utanför dörren, Skellefteå är en läskig stad och jag är rädd! Nä okej då inte värst, det handlar nog mer om att jag inte hittat något smultronställe än. Luleå har så gott om härliga små smultronställen där man kan sitta och läsa eller skriva, titta på vattnet, njuta av solen och bara vara. jag börjar sakna min gamla kära skitstad....

Umeå hade ont om smultronställen, skulle möjligtvis vara svärföräldrarnas hus utanför Sävar, där finns allt som jag önskar mig hos ett smultronställe :) Jo jag minns ett ställe i Umeå, vid älven. man går ner och sätter sig på några stenar mellan Kyrkbron och "Strömpilsbron", nära Kyrkbron, för förra sommaren satt jag där och var enormt lycklig.

Jag tycker det är viktigt med avskiljda vackra platser att besöka, jag tänker så mycket bättre när jag sitter där.

usch å fy

Jag och Hannes har börjat jogga tillsammans. Jag har alltid hatat att jogga och det gör jag fortfarande, men om möjlig så blir det lite roligare när man är två. I alla fall för mig men jag joggar ungefär lika fort som Hannes promenerar så det ger kanske inte lika mycket för honom som för mig. För ojojoj nog känner man att det tar! Jag har haft träningsverk på utsidan av låret och i vaderna. Hannes hade mest ont i lårmusklerna, kanske beror på att vi springer annorlunda? I dag var vi ute och sprang och precis innan vi skulle gå ut började det småsnöa lite, innan vi hunnit hem hade det brutit ut i full snöstorm, inte trevligt alls. Ett riktigt aprilväder som man brukar säga, speciellt med tanke på att när jag kom med bussen från Umeå så hade vi strålande sol här i Skellefteå.

Schlalom

Hemma igen efter en skön påskhelg i Hemavan. Vädret har varit oklanderligt med varmt väder fredag och en och annan solglimt till strålande sol i lördags. Jag är brun tralalala!

Fredagen var soft förutom att jag av någon anledning hade vaknat på fel sida och var sjukt sur och grinig hela dagen. Åkte skidor på dagen sedan blev det bastu och påskmiddag i stugan. Kvällen uratrade emellertid så pass mycket att det var bara 3 av oss som orkade ut i backarna på lördagen. Jag höll mig i stort sett spiknykter av just den anledningen. Lördagkväll bjöd på underbart god middag på Sånningsgården. Jag åt lax och aborrtartlet til förrätt, men ett gott vitt vin som hette Paxis eller liknande. Till varmt rätt blev det lamm och potatis, morötter och aprikos chutney samt en mumsig sås. Jag njöt verkligen av maten och när jag njuter av mat äter jag olidligt långsamt. En av servitörerna kom och skulle plocka bort våran mat, alla utom jag och en tjej till var klara (jag hade typ hälften kvar) så han skämdes lite sa ursäkta och lät oss två fortsätta. En stund senare kom han tillbaka och frågade om vi var klara och började plocka bort, jag hade inte hjärta att säga att jag fortfarande inte var klar så jag lämnde dom sista få bitarna, dock han Hannes med att äta upp dem innan servitören hann komma till oss. Hannes är en aning snabbare än mig på att äta. Til varmrätten drack jag ett enormt gott Libanesiskt vin och vid det här laget började jag bli lite småpackad. Efterrätten såg ut som havregrynsgröt med sylt och smakade som risotto med punch i, det var inte jättegott men långt ifrån dåligt. Kanske mest bara annorlunda. Det var tydligen en rysk efterrätt som hette Pashka eller liknande. Jag fick ett dessert vin till som smakade åkerbärslikör..dräggel.

Sen bar det av hemmåt för lite Irish Coffee och sällskapsspel. Vi tjejer håll väl låda fram till halv ett medan grabbarna (som fortfarande var lte bakis) lade sig kring halv tolv. Så det var den påsken, ruskigt mysig, den gör jag gärna om!

Ha ha ha

I dag fick jag Mattias Holmbergs deklaration. Funderar på om jag ska behålla den. Tihi

ja må han leva

Baby fyller år idag tjohoo GRATTIS!

Det är typ roligare när andra fyller år än en själv. Men som man brukar säga; Det är saligare att ge än att taga.

RSS 2.0