Brännträsket

Hemma efter en natt ute i vildmarken! Jag fick ett nafs av en aborre på mitt drag, Hannes fick en mini gädda. Jag badade en gång och Hannes en gång, båda gångerna efter att mitt drag hade fastnat bakom någon sten. Gu vilken värme, gu så härligt, Jag längtar tills nästa gång!


i natt jag drömde

Hahaha, viken knäpp dröm jag hade inatt. Jag ska på en anställningsintervju...typ... idag så i natt drömde jag ju såklart att jag skulle dit. Det var bara det att jag hade gått totalt vilse i Luleå (även om du intervjun var i Skellefteå) och jag visste inte vart jag var men det värsta av allt var att jag inte kom ihåg vart jag bodde någonstans!

Så jag bad min käre far att skjutsa mig hem eftersom att jag hade bråttom till intervjun som jag visste låg i närheten av där jag bodde. Men pappa sa; nää, jag ska hem och till dig är det ju en omväg (vilket han ju egentligen hade helt rätt i med tanke på att skellefteå är på ganska stor omväg om man ska från stan till Mjölkudden i Luleå) men jag blev i alla fall jättesur och tänkte då går jag till närmsta busshållplats och försöker hitta hem därifrån. Vad var bara det att det inte var så lätt eftersom att jag inte ens visste vilket bostadsområde jag bodde på... Pötsligt hör jag någon tuta bakom mig, det var pappa. Jag tänkte å va bra nu får jag skjuts, men det var fullt med ryssar i hans bil som han skulle skjutsa någonstans och en av dom kom ut och gav mig en hundring (han tyckte väl synd om mig) och sedan åkte dom iväg och jag sprang efter bilden och skrek; Stanna, snälla, säg vart jag bor!! Jag vet inte vart jag boooor!!!!!! Sen vaknade jag.

Älska

Jag älskar Luleå, jag älskar min familj, dom är ta mig tusan
coolast i hela världen! Nu saknar jag Luleå, puss puss

iiiaaaooouuubuu

Oj oj, det kryper i hela kroppen. Jag är sprallig, nervös, förväntasfull, stressad och gråtfärdig, allt på samma gång. Det märks att jag har legat på latsidan med att utmana mig själv på sista tiden, vilken kan bero på ett sviktande självförtroende, men nu är det dags på allvar att ta tag i mig själv och kasta mig ut i tomma luften en gång till... och nej , jag sak inte hoppa fallskärm det vara bra en metafor.

google- vad är det med dig?

Google har slutat fungera på min dator, why o why? Känner mig handikappad.

Städa städa varje frädag

Pheeeeeeew, har vårstädat hela helgen, dammtorkat, dammsugit, skurat och till och med putsat fönstrena!! Dessutom har Hannes och jag varit värsta duktiga helylle paret och hängt upp gardiner och tre tavlor utan att bli ovänner en enda gång :) Skit va drygt det är att sätta upp nya gardiner när det ska fållas och strykas och härjas, inte är det så konstigt kanske att vi har dragit oss för det i 6 månader...

Trolliver skulle som vanligt "hjälpa till" och satte sig på gardinen då Hannes försökte stryka dem, när han drog i dem för att han skulle gå av så lade sig knaskatten istället ned, suck!

RSS 2.0