En bra frisör förgyller vardagen!

Nyss hemkommen från frisören, nyklipp och superlycklig. Är det så att ens energi sitter i håret? Jag har haft så mycket negativ energi i mig på sista tiden och det var som att allt sånt bara försvann allt eftersom lockarna (slitna tussar till hår) föll till golvet. Jag ÄLSKAR min nya frisyr, den är helt ny och liknar inget jag haft tidigare. Det här behövde jag!







Sönsvall

Tjoho!

Nu äntligen har jag återhämtat mig från helgen som spenderades i Sävar och Sundsvall. Det var så fantastiskt att träffa mina sötnosar Devrim och Anna! Dessutom fick jag äntligen träffa Annas supergulliga pojkvän!

Jag och AK kom till Sundsvall vid halv tre tiden då vi mötte upp Devrim och gick och fikade, det blev Chai latte för mig, mums! Sedan drog vi till Devrim syster där vi skulle bo och började göra och i ordning och dricka lite vin, sen kom Anna och Snöret, som tyvärr bara kunde stanna en stund. Men Anna hängde vidare med oss tjejer och vi åkte taxi in till stan och till Ming Palace där jag åt räkor med bambuskott som var smarr. Därefter gick vi ganska tidigt till Oscars som inte ens var halv fullt och mötte upp Hannes som var där med sitt gäng. Det var en jättekul kväll med mycket dans och mysigt sällskap. Gu va härligt, det behövde jag tjejer!




åh sjiiit

Typiskt, ja vann inte. Jag vinner aldrig något :(

Nåja, vi har i alla fall tapetserat i köket äntligen! Efter en mer eller mindre allvarlig fadäs då vi valde helt fel tapter som varken var easy up eller kant i kant så hittade vi tillsist dom här:



Det är lite svårt att göra en tapet rättvisa med en kamera som är kass, men den är ialla fall super snuttig!

Har varit med i en tävling!

Gah, min favorit bloggerska har lagt ut en tävling där man kan vinna twinglosset raspberry från Make up Store, var tvungen att vara med då jag sucktat efter det glanset i några månader nu. Länken går direkt till tävlingsinlägget.


http://micromiss.se/2009/october/nu-ar-det-dags-for-tavling.html?_tmp=e04371723d2b6882e106ed239833708041541cc5



Åh sen stod det att man skulle koipera inlägget också så jag gör det och hoppas att det blir rätt så, gud ibland känner jag mig sååå trög

Nu är det dags för tävling!

Nu är det tävlingsdags!

Denna gången tävlas det ut 10 st Twin gloss i färgen Raspberry från Make up store!
Dessa glossen är speciella då man trycker på toppen av tuben så får man 50%glans och 50% färg, men trycker du på mitten av tuben får du mer färg!


Reglerna är enkla!
1.Svara på frågan i kommentarsfältet
2. Ni som har blogg kopierar inlägget och länkar tävlingen!


Frågan lyder:

Vilken produkt på hudvårdshyllan liknar cover all mix men istället för att trolla bort mörka ringar och skavanker vårdar och återfuktar den dina läppar ?



Tävlingen avslutas söndagen den 11 oktober klockan 12.00
Lycka till! =)




RSS 2.0